Український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry відкрили новий простір у серці столиці на вулиці Ольгинській. Запуск другого бутика під час війни — свідоме рішення команди, яка безсумнівно бачить майбутнє в рідній країні. Відкриття нового простору мотивоване бажанням й надалі розвиватись в Україні та підтримувати людей, які залишаються тут. 


Відкриття було заплановане на весну 2022 року, але через повномасштабне вторгнення його відтермінували. Увесь час бренд активно продовжував працювати, водночас допомагаючи Україні через благодійні проєкти, та не полишав думок про план розширення, тому прийняв рішення про відкриття нового місця сили. Інтер’єр бутика виконаний у ніжних відтінках, з великою кількістю дзеркал. У приміщенні багато світла та простору, щоб відчувалася, притаманна бренду, легкість та свобода, а також було комфортно познайомитися з прикрасами та надихнутися їхньою красою під будь-яким кутом.  


“Прямісінько перед війною я розпочала будівництво другого бутика, ми планували відкриття на березень. Мені багато казали про можливе вторгнення, проте я до останнього не вірила. Відкривати новий простір під час війни може здатися божевіллям, і я усвідомлюю всі ризики. Але приїжджаючи в Україну, я дуже гостро відчуваю, що саме це — мій дім,  — розповідає дизайнерка Валерія Гузема. — Я розглядала варіанти відкритися в інших столицях Європи чи в Америці, але вирішила не зраджувати собі. Цього року я як ніколи зрозуміла, що зараз минають найкращі роки життя, тому мрії мають здійснюватися. Наразі ми відкриваємо двері довгоочікуваного другого бутика в Києві, та вся наша команда активно продовжує працювати в Україні. Незважаючи ні на що, наше життя триває, і я не хочу відкладати нічого «на потім». Моя віра в перемогу та велике світле майбутнє України – незламна.”

Незважаючи ні на що, наше життя триває, і я не хочу відкладати нічого «на потім». Моя віра в перемогу та велике світле майбутнє України – незламна.

Новий бутик продовжує стилістику та філософію бренду, і, сподіваємось, у ньому клієнти зможуть одночасно насолодитися затишною атмосферою простору, знайти бестселери бренду, а також ближче познайомитись з новими колекціями та патріотичними лінійками.  

Адреса бутика:
м. Київ, вул. Ольгинська, 2/1