Бренд прикрас Guzema Fine Jewelry продовжує проєкт «МОЇ». Це історія про призначення української мови та її популяризацію. Героїнями двох нових відео в рамках «МОЇ» стали письменниця і сценаристка Ірена Карпа та журналістка і культурна менеджерка Богдана Неборак. 


Прагнучи розкрити красу української мови, бренд створив проєкт «МОЇ» —серію відео з українськими літературними та культурними діячами. У роликах вони діляться роздумами, спогадами про мову та її графіку, а також говорять про те, яку роль українська відіграє для кожного.

Мова для мене — це не просто інструмент спілкування, це дещо глибше. Мені  подобається, як звучить мій голос і тембр українською. Я відчуваю себе більш лагідною і жіночною, коли говорю рідною мовою. Крім усього, моя улюблена поезія — це твори, написані українською. Я вважаю, що вони дійсно особливі, вони можуть смикнути за найтонші струни душі», — розповідає про свою любов до творів українською дизайнерка Валерія Гузема.

У нових відео письменниця, журналістка та сценаристка Ірена Карпа під час приїзду до Києва розмірковує про важливість особистої мовної свободи, а також свободи країни: «Найперша асоціація — це навіть власне у назві Україна є прекрасна буква «Ї», — ділиться Ірена. На тлі підготовки до радіоефіру і зустрічі з читачами вона розповідає про дитинство і мову, як інструмент ідентичності.



Українська журналістка та культурна менеджерка Богдана Неборак, своєю чергою, на тлі Карпатських гір розбирає, як ми ставимось до рідної мови і як вона впливає на об’єднання українців. 



Відео опубліковані на Instagram
сторінці бренду.

Прикраси можна придбати у бутику та
на сайті Guzema Fine Jewelry.