З 1.03 до 3.03 приходь на массаж до Anywell Facial Bar та отримай тканинну маску Rare у подарунок. Пропозиція діє на всі види масажів.

Надія Бурда,
старший косметолог Anywell Facial Bar


Масаж показаний усім незалежно від віку. Особливо в наш час, коли багато хто працює з раннього ранку до пізнього вечора, сидить годинами за комп’ютером тощо.

А масаж поліпшує циркуляцію крові, знімає затискання.

Звичайно, це найкращий, безболісний метод у боротьбі з в’яненням шкіри, за допомогою ручного масажу можна не тільки отримати задоволення, а й пропрацювати глибоко м’язи, що сприятиме вираженому ліфтинг-ефекту, розгладжуванню дрібних зморшок, поліпшенню кольору обличчя та тургору шкіри.



RARE – маски для обличчя, зроблені у Франції спеціально для нашого динамічного ритму життя. Чотири потужні процедури забезпечують сяючу шкіру у будь-якій ситуації. Це нове покоління косметики, простої у використання: кожна маска має свій колір відповідно до проблеми, яку вирішує. Догляд стане не тільки корисним, а й приємним.


Маски RARE виготовлені з рослинного та екологічно чистого целюлозного волокна, розробленого за унікальним виробничим процесом. Завдяки ефекту «другої шкіри», вони забезпечують миттєве відчуття свіжості та м’якості. Матеріал маски точно повторює рельєф шкіри, навіть у таких місцях, як крила носа. Великий вміст сироватки дасть видимий результат вже за 10 хвилин.


Продукт створено з повагою до довкілля. Матеріали не тестуються на тваринах і піддаються швидкої біодеградації.

Чекаємо на тебе. Для запису телефонуй 0 800 35-77-08