Запізніле життя Емі Байлер

Затуркана роботою та щоденними клопотами мати-одиначка Емі нарешті має можливість перепочити: колишній чоловік, який несподівано повертається в її життя після трирічної розлуки, пропонує подбати про дітей. Жінка пристає на пропозицію та їде з провінційної Пенсильванії до Нью-Йорка — міста, яке ніколи не спить. Попереду на неї чекає ціле літо без мамських справ і переживань. Емі змінює імідж, відвідує мистецькі заходи, ходить на побачення й урешті знайомиться з Деніелом. Нове кохання вже стукає у двері, та чи захоче жінка змінити все назавжди, чи повернеться до звичного життя?


Кого ти кохаєш

Вечір у лікарні, доленосна зустріч. Восьмирічні Рейчел та Енді випадково стикаються в коридорі. Дівчинка має вроджену ваду серця й уже звикла до цих палат, а от хлопчик збентежений, бо в лікарні він сам, без батьків, з переломом руки. Вони й не сподівалися побачитися знову. Такі цілком різні: вона виросла в затишній заможній родині, а його виховувала небагата мати одиначка. Через хворе серце їй не до занять спортом, а він — один з найкращих атлетів. Але їхні зустрічі та розставання не припиняються, поки кожен з них закінчує школу, бере шлюб і розлучається, будує кар’єру… Колись Рейчел та Енді таки доведеться визначитися, кого ж вони кохають і чи варто їм бути разом.


На зламаних крилах

Одного дня достатньо, аби життя кардинально змінилося. Маргарет тільки-но отримала роботу мрії та освідчення від коханого — і потрапила в авіакатастрофу. Тепер вона прикута до ліжка. Кожен новий день гірший за попередній. Навіть думка про смерть видається непоганою ідеєю. Та наче сонце серед хмар з’являється він – її янгол-охоронець. Той, хто здатен спіймати її до того, як вона впаде…


Дівчина з крамнички

Змалку Кейко вважали дивакуватою, зануреною у власні мрії. Батьки боялися, що реальний світ рано чи пізно її просто виштовхне. А потім Кейко влаштувалася до комбіні — «крамнички за рогом». І нарешті була щаслива. От тільки молодша сестра, подруги та навіть деякі співробітники мали на це інший погляд. Як може бути щасливою тридцятишестирічна самотня жінка, весь час віддаючи роботі? Кейко щиро не тямить, як поводитися в цьому світі. І коли в її житті з’являється він, усі полегшено зітхають. Бо тепер Кейко нарешті стане «нормальною». Її вибір простий: жити для інших або для самої себе…


Двір шипів і троянд

Землі людей і край чарівних фейрі Прифія ніколи не перетиналися, розділені високою Cтіною та неприязню. Це тривало століттями. Поки одного разу юна мисливиця Фейра не вбила вовка. За його личиною насправді ховався один з фейрі. Тепер безсмертний Тем- лін вимагає відплати. Він забирає Фейру зі світу людей до свого маєтку в Прифії. Довічне ув’язнення з безсмертним — невесела перспектива. Але поступово Фейра розуміє, що між нею і Темліном чимало спільного, попри вік, походження та столітню ненависть. І тоді, коли світ Темліна огорне тінь зла, лише дівчина зі світу людей зможе врятувати край фейрі… Або приректи його на страшну загибель.