Онлайн-журнал про дизайн і архітектуру Dezeen розповів про одеський барбершоп, салон краси і тату The Kult Studio. Редакція відзначає ненасичену сіру палітру оформлення та використання промислових матеріалів — каменю, скла, сталі і штукатурки.

Дизайном займалася компанія Sivak & Partners. На розробку інтер’єру простору, що має площу 100 квадратних метрів, було лише три місяці. Лаконічне рішення — результат цейтноту.

Читайте також: Яким буде офісний дизайн майбутнього: три тренди

У центрі простору встановили стійку рецепції з візерунчастого каменю, за нею стіна з нержавіючої сталі. На стіні розмістили маленькі полички з косметикою. Поверхні грубо вкрили блідо-сірою штукатуркою. Це дозволило заощадити час на оздоблення. Штукатуркою також вкрили дерев’яну підлогу — вона не витримала б ваги плитки.

У барбершопі мали бути ще тату-салон і кімната для педикюру. Зараз їх відокремлює скляна перегородка, яку оздобили шпалерами з принтами хмар. Щоб гості могли відпочити, простір доповнили мезонінним поверхом з темними диванами і тумбами. Тут, прямо під склепінчастою стелею, також розташована ще одна кімната для процедур.